O nas
Predstavitev KREATIVA

Kreativa je svojo pot pričela leta 2005. Od samega začetka se ukvarjamo z oblikovanjem, poslovnimi darili, celostnimi grafičnimi podobami, tiskom, ozvočenji prireditev,…  Kasneje skozi proizvodnjo v lesni industriji in mednarodno trgovino spoznamo bistvo dodane vrednosti, ki jo skušamo predstaviti na trgu. Estetika, funkcionalne rešitve in izvirne ideje so naš osnovni cilj.

Bistvo je izhajati iz proizvodnje same in predstaviti izdelek z dodano vrednostjo v očeh kupca.  

S čutom za prostorsko razporeditev in vključitev izdelkov v prostore skušamo v največjem obsegu doseči dobro energijo in super počutje tudi z vključitvijo raznih dodatkov za razmeroma nizko ceno.
Da smo moderni in eko pa vam ponujamo kamine na bio-etanol. Ni saj, ni vonja, ni dimnika. Enostavno, kjerkoli v prostoru, vi in ogenj. Fantastično!

Naš glavni trg predstavljajo ZDA in Kanada s projekti opreme hotelov, restavracij, pubov, šol, pisarn, konferenčnih prostorov,…

Zadnje dve leti se intenzivno ukvarjamo s prodajo otroških in mladinskih sob na domačem trgu. S pomočjo naših oblik se proizvajalci trudijo ponudit najboljšo kvaliteto. V kolikor nam to ne uspe doma, se odpeljemo v Turčijo, na Poljsko, v Singapur, v Malezijo, na Tajsko ali Kitajsko. Omenjeni trgi navadno izzovejo slabe občutke in pomisleke o kvaliteti.  S kontrolorji kvalitete smo preverili vsako proizvodnjo posebej in ponujamo skrbno izbrane sobe boljše kvalitete, z zanimivimi detajli, izvirnimi tehničnimi rešitvami  in atraktivnim dizajnom. Še posebej želimo izpostaviti izjemno ugodno razmerje med kvaliteto in ceno ponujenih izdelkov.  

Naš slogan je »Z dobrim izdelkom čim hitreje do stranke«.

Prodaja pohištva poteka preko spletne trgovine, nekatere izdelke pa si je po dogovoru možno  tudi ogledati. V primeru interesa po zastopstvu, smo pripravljeni na vsak pogovor.

Vaša Kreativa
 

O nas


Kreativa je svojo pot pričela leta 2005. Od samega začetka se ukvarjamo z oblikovanjem, poslovnimi darili, celostnimi grafičnimi podobami, tiskom, ozvočenji prireditev,… 
Kasneje skozi proizvodnjo v lesni industriji in mednarodno trgovino spoznamo bistvo dodane vrednosti, ki jo skušamo predstaviti na trgu. Estetika, funkcionalne rešitve in izvirne ideje so naš osnovni cilj.
Bistvo je izhajati iz proizvodnje same in predstaviti izdelek z dodano vrednostjo v očeh kupca.
S čutom za prostorsko razporeditev in vključitev izdelkov v prostore skušamo v največjem obsegu...

Storitve

page1_img5

Intenzivno se vključujemo v razne aktualne projekte opremljanja prostorov s pohištvom iz standardnih proizvodnih programov ali po naročilu.

Več informacij na mobilni številki 031 314 375.

Zanimivosti